2023 Abiye Modası Trendleri

Abiye seçimi hem zevkli hem de zaman zaman yorucu olabiliyor. Eğer siz de abiye seçimi yapmadan önce 2023 trendlerine göz gezdirmek isterseniz 2023 Abiye Modası Trendleri  yazımız tam size göre!


Fotoğraf: ©ARMANI PRIVÉ

Kobalt Mavisi 

Fuşya şüphesiz 2022'nin rengiydi, ancak 2023 için  keskin bir mavi ton sahnelerin merkezinde yer alırken fuşya kenara çekiliyor. Kobalt mavisi moda trendlerinin ön sıralarında yer başladı. Elbiselerden ceketlere, her şeye sıçrayan bu trend sık sık karşımıza çıkacak. 


Fotoğraf: ©ARMANI PRIVÉ

Yaz Siyahı 

İlkbahar/yaz trendlerine hakim olması pek olası olmayan bir renk olan siyah, bu sene gönülleri fethediyor. Tabii ki, kroşe ve dantel gibi teni açıkta bırakan kumaşlarla, görünüme  bir yumuşaklık kazandırarak gecelerde yıldız olmanızı sağlayarak.

Kalp Motifleri 

Eylül ayında uçsuz bucaksız podyumlarda görülen kalp motifleri, kalçalardan bacaklara, göğüslerden eteklere kadar her yere sıçradı. Özellikle süslemeli elbiselerin çoğunda kalp detayını bol bol göreceğiz. 


Fotoğraf: ©ARMANI PRIVÉ

Pembe  

Bu sezon pembenin daha yumuşak, daha pastel tonu hakim oluyor. Abiyelerde bu pembe tonunu sık sık göreceğiz. 

Püsküller 

Püskül detayı elbette yeni bir şey değil, ancak bu sezon bu detayla daha sık karşılaşacağız.   

Gün Batımı Ombre 

İlkbahar/yaz temasına hakim olan çok özel, romantik bir renk trendi daha var, yumuşak bir gün batımı ombre.  Kırmızıların turunculara, sarılara ve beyazlara karıştığını görmek yeni sezon için bir iyimserlik duygusu sunuyor.  


Fotoğraf: ©ARMANI PRIVÉ

Çiçeklerin Gücü 

Her zamanki bahar çiçeklerinden daha teatral çiçeklerle karşı karşıyayız. Klasik trenlerden çok üç boyutlu çiçekleri göreceğiz. Abiyeler de bu çiçek trendiyle beraber daha dramatik bir havaya bürünüyor.

Yazıyı Paylaş: